Neon verlichting: waar moet je op letten?

Neon verlichting is een populaire vorm van lichtreclame, maar deze verlichtingssoort is ook ideaal als opvallende toevoeging aan het interieur. Ga direct door met het lezen van de tekst hieronder als je wilt weten wat de meest gemaakte fouten zijn als het gaat om neon verlichting.

Het kopen van neon verlichting

Je kunt uitgaan van verschillende redenen waarom je in neon verlichting zou moeten investeren. 

  • Neon verlichting is niet alleen geschikt voor zakelijk gebruik, maar je vindt dergelijke signs terug in de woningen van particulieren.
  • Je kiest uit een ruim assortiment aan soorten kleuren. Hierbij kan je zelf je eigen kleurencombinaties maken. Ook de vorm en de afmeting kan je helemaal zelf bepalen, vooral bij verlichting op maat.
  • Gaat het om zakelijk gebruik, dan valt je winkel sneller op en trek je meer klanten of bezoekers aan. Daarnaast krijgt je onderneming een professionele uitstraling met deze verlichtingssoort.
  • Neon verlichting is geschikt voor binnen en voor buitengebruik. Hier komt nog bij dat deze verlichtingssoort goed te zien is in het donker, maar ook bij daglicht.
  • Met deze verlichtingssoort verlicht je je pand op een duurzame, milieuvriendelijke, energiezuinige en betrouwbare manier.
  • Kies je voor hoogwaardig kwaliteit, dan kan je van een lange levensduur uitgaan en een onderhoudsvriendelijke verlichtingssoort.
  • Je kunt van warm en uitnodigend licht uitgaan.

Tip 1: Kies voor de gewenste kleur

Als je voor lichtreclame gaat en een sign wilt kopen, dan kan je van een ruim aanbod aan verschillende kleuren uitgaan. De mogelijkheden die je hierbij hebt zijn vrijwel eindeloos, aangezien het kleurenspectrum breed is en je elke gewenste kleur met elkaar kunt combineren tot je de ideale kleur hebt voor je situatie. Kies daarom altijd voor de kleur die past bij jouw bedrijf of interieur. 

Tip 2: Kijk naar de vorm en de afmeting 

Zorg ervoor dat je ook kijkt naar de vorm en de afmeting van de verlichting. Je kunt namelijk voor een sign in de vorm van letters, logo’s, afbeeldingen, vormen en dergelijke kiezen aangezien ook hierbij de mogelijkheden uitgebreid zijn. Ook de dikte van de glas diameter is hierbij van groot belang, aangezien je uit meerdere diktes kunt kiezen. Bij gepersonaliseerde signs kan je ook voor verlichting op maat, waardoor je verlichting koopt in de ideale vorm en met de ideale afmeting die past bij je interieur en je stijl.

Tip 3: Kijk naar prijs versus de kwaliteit 

Let bij de aanschaf van neon verlichting ook op de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van de sign. Kwalitatief goede neon signs kosten namelijk meer geld, maar dan weet je ook zeker dat je voor een sign gaat die jarenlang meegaat, goed blijft functioneren over de jaren heen en tegen verschillende weersinvloeden bestand is waaronder regen, sneeuw, hagel, zon en wind. Als je van de beste prijs-kwaliteitverhouding verzekerd wilt zijn, dan is het slim om eerst een vergelijking te maken tussen meerdere opties zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *