Kies voor een cinewall van Relaxury.nl 

Heb je altijd al gedroomd van je eigen thuisbioscoop? Een cinewall, ook wel bekend als een cinema wall, is een wand waarin een tv-scherm, audio-apparatuur of zelfs een elektrische haard is ingebouwd. In de luxere cinewall van Relaxury.nl kun je ook lades of open vakken plaatsen om je persoonlijke spullen op te bergen. Bovendien zijn alle snoeren en kabels volledig weggewerkt en kun je mooie accessoires tentoonstellen. Of je de cinewall nu plaatst in de woonkamer, slaapkamer of een andere kamer, het geeft altijd een luxe en strakke afwerking.

Moderne televisie wand

Een cinewall biedt een elegante oplossing om een televisie en een elektrische haard te combineren. Deze televisiewand zorgt voor een naadloze afwerking en zorgt ervoor dat alle kabels en snoeren netjes uit het zicht verdwijnen. Voor elke maat TV is er een passende inbouwhaard beschikbaar. Om te bepalen welke maat sfeerhaard geschikt is voor jouw cinewall, meet je de breedte van je televisiescherm. Het mooiste resultaat wordt bereikt wanneer de sfeerhaard even groot is als het televisiescherm. De sfeerhaard is te bedienen op afstand en verkrijgbaar in een hout- steen- of zelf lederlook. Indien een LED sfeerhaard met dezelfde maat als je televisie niet beschikbaar is, kies dan voor een iets grotere LED haard. Dit zal de verhoudingen beter weergeven en in de praktijk mooier ogen.  

Ga voor een unieke cinewall van Relaxury.nl 

Kies voor zowel kwaliteit als gemak door te gaan voor een op maat gemaakte cinewall van Relaxury. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige cinewalls. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een cinewall bij Relaxury, kun je gemakkelijk een afspraak maken in de showroom voor een gratis en vrijblijvend persoonlijk voorstel op maat met een bijbehorende prijsindicatie.

Stel je eigen cinewall samen

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte cinewall? Je kunt eenvoudig jouw droommeubel helemaal naar behoefte samenstellen. Je kunt zelf het materiaal, de opbergruimte, sfeerhaard en verlichting kiezen. Zo bepaal je de uitstraling van jouw cinewall en kun je ervoor zorgen dat het perfect past bij jouw interieur.

De details en het ontwerp

Het materiaal dat je kiest voor jouw cinewall bepaalt de sfeer die het uitstraalt. Hou je van een subtiele aanwezigheid? Dan is mat gelakt MDF een goede optie. Wil je juist dat jouw cinewall het middelpunt van de ruimte wordt? Kies dan voor hoogglans MDF. Met deze afwerking zal jouw cinewall zeker opvallen. Eiken fineer geeft een chique uitstraling. Wil je echt opvallen? Dan is een cinewall van eikenfineer met een hoogglans afwerking een echte eyecatcher waar niemand omheen kan. In beide gevallen kun je rekenen op een duurzame en krasbestendige lak. Bij het ontwerpen van uw cinewall is er volledige vrijheid wat betreft opbergruimte. Kies je voor nissen, deuren of lades? Alles is mogelijk! Om het extra chique te maken, kun je overwegen om verlichting in jouw laden te laten plaatsen. Je kun er ook voor kiezen om spots te integreren, bijvoorbeeld om een mooi kunstwerk mee uit te lichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *