Kanchanaburi

Naar Kanchanaburi toe vliegen

Je wilt graag tijdens je vakantie de natuur van een ander land ontdekken. Jij houdt er namelijk heel erg van om door de natuur heen te wandelen. In Nederland kan je ook op veel plekken door de natuur heen wandelen. Toch wil je graag ook de natuur van andere landen ontdekken en bekijken. Daarom besluit je om naar Thailand op vakantie te gaan. Dit land heeft namelijk een hele mooie natuur. Hier vind je heel erg veel dieren zoals vogels en olifanten, die je in Europa nooit zult vinden. Je kunt naar Kanchanaburi toe om hier genieten van de mooi natuur. Rondom deze stad heb je namelijk drie nationale parken liggen. Al deze parken hebben een prachtige natuur, die je kunt bezoeken. Je kunt dan tijdens je verblijf er voor kiezen om een lekkere wandeling te gaan maken. 

De duur van een wandeling 

Je kiest er dus voor om op vakantie te gaan naar de stad Kanchanaburi. Dit is een hele mooi stad met veel omliggende natuur. Als je wilt gaan wandelen door de natuur zul je hier wel een aantal uur voor uit moeten trekken. Als je gaat wandelen door een nationaal park, zul je namelijk heel erg lang onderweg zijn. Deze parken zijn namelijk heel erg groot, waardoor de wandelpaden ook heel erg lang zijn. Op het moment dat je gaat wandelen is het verstandig om stevige schoenen aan te doen. De meeste paden in deze parken zijn namelijk niet bestraat.

Kanchanaburi

De brug over rivier Kwai bezoeken

Een andere mooie bezienswaardigheid in deze omgeving is de brug over rivier Kwai. Dit is een hele grote brug in de regio Kanchanaburi. Veel toeristen kiezen ervoor om deze brug te bezoeken. Bij de bouw van deze brug zijn meer dan 100.00 mensen doodgegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *